Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage and Tomato Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
Cloves garlic peeled, sliced
1 Packung(1-lb) "hot" sausage
2 grossOnions diced
3/4 x ca. 450 gmushrooms sliced
1 Dose(28 oz) crushed tomatoes
1 Dose(6 oz) tomato paste
1 Esslöffelbasilicum dried
die Zubereitung:

here is the third recipe i promised. For the sausage, i use a one pound roll of bob evans zesty hot sausage. I make this about once a month and sharon just loves it. Enjoy.

1. add olive oil to a saucepan over medium heat.

2. saute sliced garlic for about 1 min.

3. add the hot sausage, break up, and brown; during the last few minutes of browning, add onions and mushrooms.

4. add crushed tomatoes, tomato paste, and basil; bring to boil.

5. lower heat and simmer 10 minutes.

suggestion: serve over your favorite pasta with grated romano.


Anmerkungen zum Rezept: