Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Bean Chowder
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMild pan pork sausage
16 x ca. 30 gPinto or red kidney beans, undrained
16 x ca. 30 gStewed tomatoes, cut up
2 TasseWater (more if too thick)
1 mittelonions diced
2 mittelpotatoes diced
Bayleaf
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/4 Teelöffelthyme
1/8 Teelöffelblack pepper
1/2 Tassegreen pepper chopped
die Zubereitung:

Brown sausage meat in skillet; break it up as you stir. If necessary, pour off fat. In large pot combine undrained beans, water, tomatoes, onions & seasonings. Add browned sausage meat, potatoes & green pepper. Simmer, covered, 1 hour.

Good served with garlic toast.

If you like it a little spicy, add a can or part of a can of Ro-Tel and if you like another can of beans.


Anmerkungen zum Rezept: