Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Broccoli Chowder
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseWhole kernel corn
1/2 x ca. 450 gPolish sausage
Celery stalks sliced
Onion chopped
red pepper chopped
1 x ca. 450 gNew red potatoes, peeled, cu
28 x ca. 30 gchicken broth
1 x ca. 450 gBroccoli cubes
2 DoseCream of brocolli soup
1 Tassecream
die Zubereitung:

Drain corn, reserve liquid. In dutch oven, over med heat brown sausage, remove/drain. In drippings saute celery, onion, red pepper for 3 min. Add corn liquid, potatoes, broth. Bring to boil, simmr 5 min. Add broccoli, simmer. Blend soup with cream, stir into soup, do not boil. Serve with fresh bread and butter. I add a dash of white worchestire sauce, and when I saute the onion, etc. I add a Tblsp of red pepper oil. This gives the soup a zing. However, these two items are optional.


Anmerkungen zum Rezept: