Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Brunch
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 ScheibeBread
2 Tassecheddar sharp, grated
1 1/2 x ca. 450 gSausage; browned
eggs
3 1/2 Tassemilk
1 Teelöffelmustard dry
1 DoseCream soup
4 x ca. 30 gChopped Ortega chilies optional
die Zubereitung:

Cube bread, place in a greased cake pan. Top with two cups of shredded cheese, and one and a half pounds of browned sausage Then beat together eggs and three cups of milk, dry mustard and chilies. Pour over sausage and bread in pan. Place in refrigerator overnight. The next day pour one can of cream soup mixed with one half cup milk over mixture in pan. Bake at 300 degrees for one and a half hours uncovered.


Anmerkungen zum Rezept: