Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Casserole #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Envelopes Lipton's onion soup
3 Tassewater boiling
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
1/2 TasseRaw rice
1 DoseWater chestnuts sliced
2 Esslöffelcelery chopped
1 Dosepimentos chopped
die Zubereitung:

Add onion soup to boiling water; set aside. Cook sausage until golden brown; drain - pat on paper towel. Cook celery until clear and soft. Spray a 3 quart casserole with Pam, add rice to onion soup and water. Add sausage, celery, water chestnuts and pimento; mix well. Cook 1-1/2 hours in a preheated

350 degree oven.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: