Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Cheese Swirls #2
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk sausage
1/2 Tassecheddar sharp, grated
2 Esslöffelcornmeal
1 Packung(8-oz) refrigerated corn muffins
die Zubereitung:

In small bowl mix sausage & cheese. Set aside. Line a jellyroll pan with foil. Set aside. Sprinkle 1 Tbsp corn meal onto work surface or waxed paper. Place 3 muffings in a row; pinch & press together. With rolling pin, roll into a 13x5-inch rectangle. Spoon on half the sausage mixture & spread to within 1/2-inch of the edge. Roll up from the 13-inch side, jelly roll fashion, pinching seam to seal. Place seam side down in pan. Repeat with remaining ingredients. Bake 18-20 minutes or until lightly browned at 375. Slice into 1/2-inch slices. Serve warm. Yields about 44 slices.

Rhonnie Crowley

From <Simply Southern>, the Desoto School Mothers' Assn, Helena-West Helena, Ar 72390. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: