Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Chilaquiles (Casserole)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gHot Italian Sausage
1 Esslöffeloil
Corn Tortillas
3 TasseHarissa Sauce (see #44)
4 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 F. Slice open the sausage casings and remove the meat. In large skillet, brown sausage, breaking it up with a spoon as it cooks. Drain and set aside

Heat 1 tbs. Oil in a skillet, briefly fry tortillas in the oil until softened, abt. 1 min. On one side & 1/2 min. On other. Cut tortillas into strips (kitchen shears are best).

Spoon a little sauce into the bottom of a 2 qt. Baking dish. Arrange a layer of tortilla strips on top. Then layer on some sausage, then a generous coating of cheese. Repeat untill all ingreds. Are used, ending with a layer of cheese. Bake for 30 min, until the cheese is melted and golden. Allow the casserole to sit for abt. 5 min. Before serving. Pass extra salsa and sour cream at the table.


Anmerkungen zum Rezept: