Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Crescent Roll Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gWhole hog bulk sausage
1 Dose(8 oz.) refrigerated crescent rolls
1/2 x ca. 450 gmozzarella shredded
1/2 Teelöffelsage fresh
Eggs; beaten, (up to 6)
3/4 Tassemilk
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper freshly ground
die Zubereitung:

Crumble sausage in a skillet as you brown it. Drain well. Line bottom of a buttered pan or baking dish, 13"x9"x2" with pastry from can of crescent rolls, forming roll pastry into a uniform layer on bottom of pan. Sprinkle pastry layer with sausage, sage and cheese. Beat remaining ingredients well and pour evenly over all. Bake at 425 degrees until set, about 15 to 20 minutes. Let stand 5 minutes before serving.


Anmerkungen zum Rezept: