Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Cups
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround sausage, cooked & crumbled
1/4 Tassemargarine
1/2 Cupped green onion, chopped fine
1 Tassemushroom chopped
1/2 Tasseolives chopped
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
1/2 Tasseflour
1 ca. 1 LiterWhipping Cream heavy
1/2 Tasseparmesan
24 Phyllo tarts, or tart shells
die Zubereitung:

Melt margaine and cook onion utnil soft. Add mushrooms, olives, salt and pepper. Sprinkle with flour, stirring constanly. Pour in cream and bring to a boil. Add sausage. Reduce heat and simmer till thick.

Prebake shells if they need to be. Fill dough cups with mixture, and sprinkle with parmesan cheese.

Bake at 350 for 10 minutes or till cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept: