Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Jambalaya
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSausage or cubed beef
3 EsslöffelBacon drippings
3 Esslöffelflour
Med. onions, chopped
2 Teelöffelsalt
Bunch green onions, chopped
2 Esslöffelparsley chopped
Cloves garlic chopped
2 1/2 Tassewater
2 Tasserice
3/4 Teelöffelred pepper
die Zubereitung:

Brown meat in bacon drippings, remove and add flour. Use a heavy skillet and brown flour to a dark roux. Add onions, parsley and garlic. Cook until soft, then add water and rice, salt, pepper and browned meat. Bring to a boil, lower heat to lowest point and cook about 1 hour, covered tightly. When rice is done, remove lid and let cook for a few minutes until rice dries a little. Makes a bunch!! Courtesy Telephone Pioneers BillSpalding *P Crbr 38 A


Anmerkungen zum Rezept: