Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Mozzarella Supper for a Crowd
Zutaten für 150 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 x ca. 450 gLink or bulk Italian sausage sliced or crumbled
3 x ca. 4 LiterSpaghetti sauce
16 Tassemushrooms sliced fresh
1 1/2 ca. 1 Litertomato juice
3 grossonions chopped
3 Esslöffelitalien seasoning
2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelpepper
12 x ca. 450 gCorkscrew noodles, cooked and drained
5 x ca. 450 gMozzarella sliced
8 x ca. 450 gMozzarella shredded
die Zubereitung:

Brown sausage, drain fat. Mix with the Spaghetti sauce, mushrooms, tomato juice, onions, Italian seasoning, salt and pepper.

Grease 8 6-quart baking pans. Layer half of the noodles, sliced cheese and meat sauce in pans. Repeat layers. Sprinkle shredded cheese equally over each pan. Cover and bake at 350 for 1 hour. Uncover and bake 15 minutes longer or until cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept: