Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Mild or hot italian pork sausage |
1 | Onion coarsely chopped |
1 Tasse | chicken stock |
1 Tasse | water |
1 Tasse | Long grain rice |
28 x ca. 30 g | Canned tomatoes; with juice |
1/4 Teelöffel | turmeric |
1/4 Teelöffel | Hot red pepper flakes |
1 | Bayleaf |
1 Tasse | Fresh or frozen peas |
1/2 x ca. 450 g | Shrimp; uncooked & shelled |
1. In a large skillet cook sausages over medium heat until well browned, about 5 minutes.
2. Add onion and cook until softened. Stir in stock, water, rice, tomatoes, turmeric, red pepper flakes and bay leaf; bring to a boil stirring to break up tomatoes.
3. Reduce heat and simmer uncovered for 25 minutes or until rice is tender.
4. Stir in peas and shrimp (if using), cover and cook for 3-4 minutes or until shrimps are pink. Discard bay leaf and serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|