Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Paella
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMild or hot italian pork sausage
Onion coarsely chopped
1 Tassechicken stock
1 Tassewater
1 TasseLong grain rice
28 x ca. 30 gCanned tomatoes; with juice
1/4 Teelöffelturmeric
1/4 TeelöffelHot red pepper flakes
Bayleaf
1 TasseFresh or frozen peas
1/2 x ca. 450 gShrimp; uncooked & shelled
die Zubereitung:

1. In a large skillet cook sausages over medium heat until well browned, about 5 minutes.

2. Add onion and cook until softened. Stir in stock, water, rice, tomatoes, turmeric, red pepper flakes and bay leaf; bring to a boil stirring to break up tomatoes.

3. Reduce heat and simmer uncovered for 25 minutes or until rice is tender.

4. Stir in peas and shrimp (if using), cover and cook for 3-4 minutes or until shrimps are pink. Discard bay leaf and serve.


Anmerkungen zum Rezept: