Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Patties
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gTempeh
Regular Seasonings
1/2 Teelöffelsage
1/2 Teelöffelmarjoram
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffelcumin
2 Esslöffelwater warm
2 Esslöffelsoy sauce
2 Esslöffeloil
Italian Sausage Seasonings
cloves garlic pressed
1/2 Teelöffelred pepper flakes
1 Teelöffeloregano
1/4 Teelöffelblack pepper
2 Esslöffelflour
2 Esslöffeloil
2 Esslöffelsoy sauce
die Zubereitung:

Steam tempeh for 15 minutes. Cool, grate on coarse side of grater. Mix together dry seasonings, then stir in water, oil and soy sauce. Press firmly into thin patties. Fry in a little oil until browned on both sides.

Italian Sausage: Grate the steamed tempeh. Mix together dry seasonings. Combine tempeh, dry seasonings, oil and soy sauce. Press into thin patties or crumble on top of pizza before it is baked.

From The Farm Vegetarian Cookbook. Uploaded by Nan Blanchard; 73540, 700


Anmerkungen zum Rezept: