Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Pilaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk pork sausage
1 Tassecelery chopped
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
1 DoseCream of mushroom soup, condensed, * see note
1 1/4 Tassemilk
1/2 Tasserice uncooked
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Brown sausage and drain off excess fat. Add celery, onion, and green pepper; cook until tender but not brown. Pour into ungreased 1 1/2-quart casserole dish. Stir in soup, milk, rice and seasonings.

Bake, covered, in 350F oven for 50 minutes, stirring occasionally; then bake uncovered 20 minutes longer.

combine 1 cup of soft bread crumbs with 2 T. melted butter or margarine and add as a topping before the final 20 minutes of baking. I don't bother.


Anmerkungen zum Rezept: