Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Quiche
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSausage
onion
Strips of bacon
1/2 Tassebell pepper chopped
2/3 Tassecream
2/3 Tassemilk
eggs large
4 x ca. 30 gSharp cheddar cheese
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Prebake crust in a 10" pan. Form sausage balls with your sausage meat. Bring large pot of water to a boil; add sausage balls. Reduce heat and simmer 5 minutes. Drain and reserve. Cut bacon into 2 inch squares and fry until crisp. Drain. Saute peppers and onions, drain. Beat eggs with cream and milk. Add salt and pepper. Scatter half the cheese in bottom of pie shell, cover with bacon, onions, and peppers. Layer sausage balls next. Scatter the rest of the cheese. Gently pour egg mixture into shell over meats and cheese. Bake for 25 to 30 minutes at 350 degrees.

of Nahunta, Georgia.


Anmerkungen zum Rezept: