Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Rollups
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9-inch frozen pie crust shell
1/2 x ca. 450 gBulk hot pork sausage
die Zubereitung:

Pop frozen pie crust out of foil pan and place upside down on a sheet of waxed paper to thaw, about 10 minutes. Flatten thawed pie crust by gently pressing down. Spread sausage evenly on top of the crust to 1/2 inch from edge. Begin at one end and roll up pie crust jellyroll style. Cut off excess crust 1/2 inch from each end. Slice roll into 1/2 inch slices. Arrange slices with cut edge flat on a cookie sheet. Bake at 350° F for 15 to 20 minutes, until crust is browned. Serve warm. Makes about 12 pinwheel appetizers.


Anmerkungen zum Rezept: