Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Scramble
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gPork bulk sausage
18 eggs
2 Tassemilk
1 1/2 Teelöffelsalt
12 x ca. 30 gCheddar cheese sharp, shredded
3 TasseGarlic-and-onion-flavored croutons
18 Tomato sliced
die Zubereitung:

Cook and stir sausage over medium heat until light brown; drain. Place sausage in a 13x9a greased baking dish. Beat eggs, milk and salt/stir in cheese. Pour egg mixture on sausage. Sprinkle with croutons. Bake uncovered, in a preheated 325-degree oven 45-50 minutes, or until knife inserted in center comes out clean. Let stand 5 minutes before serving. Garnish with tomato slices. Yield: 18 servings.


Anmerkungen zum Rezept: