Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Spinach Breakfast Strata
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gStouffer's® spinach souffle (1 package); defrosted
1 x ca. 450 gBreakfast sausage; cooked and drained
2 Esslöffelonion chopped
1 TasseShredded Swiss cheese; divided
2 2/3 Tassemilk divided
1 Teelöffeldijon mustard
4 grossEggs lightly beaten
1 Priseblack pepper
14 ScheibeWhite bread; 1/2 inch thick
die Zubereitung:

Cook, drain and crumble sausage into a medium size bowl. Add Spinach Souffle, onion 1/2 cup Swiss cheese and 1/3 cup milk. Stir well. In another medium size bowl combine 2 1/3 cups milk, Dijon mustard, eggs and black pepper. Whisk until well combined. Remove crusts from bread and cut into 1" pieces. In a greased 9x13" baking dish, place 1/2 of the bread pieces. Pour about 1/3 of the egg mixture over bread. Spread spinach mixture over bread, top with the rest of the bread pieces and then pour remaining egg mixture over all. Sprinkle with 1/2 cup Swiss Cheese. Refrigerate overnight. Preheat oven to 350°. Bake strata for 60-65 minutes or until set.


Anmerkungen zum Rezept: