Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Stuffing with Peppers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gpork sausage
8 x ca. 30 gPlain dry stuffing mix; breadcrumbs or croutons
1 mittelonions minced
1 Teelöffeloregano flakes
1 Teelöffelbasil flakes
cloves garlic minced
Habaneros (or other hot peppers, according to taste) seeded and minced
die Zubereitung:

In a big bowl, combine the sausage, onion and peppers and mix well. Add oregano, garlic and basil. When spices are distributed, add in the stuffing or croutons and stir until mixed thoroughly and of an even consistency. Press into an 8 inch square baking pan and bake for 25-30 minutes in the same oven as the turkey (the longer you leave it in, the browner and crustier the top and sides get- yum!)


Anmerkungen zum Rezept: