Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Topping for Pizza
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 1/2 x ca. 450 gItalian sausage
1 grossOnion chopped
cloves garlic minced
1 1/2 TeelöffelFennel seed
1 Dose(28-oz) crushed Plum tomatoes
1/4 Tasseparmesan grated
1 1/2 Teelöffelbasil
1 1/2 Teelöffeloregano
1 x ca. 450 gMozzarella grated
die Zubereitung:

Remove sausage from casing. In a large frying pan, brown sausage in oil with onions, garlic and fennel seed. Cook until sausage is brown and onion is tender. Drain all liquid from pan. Add tomatoes (do not drain), Parmesan cheese, basil and oregano. Simmer over low heat for 20 minutes, stirring frequently. Spoon half of topping onto each par-baked crust. Sprinkle with mozzarella cheese. Bake at 450 degrees for 10-15 minutes. Fills two 13-14 inch pizza crusts.

The Pampered Chef

Bread And Pizza Baking Stone

Recipe Booklet


Anmerkungen zum Rezept: