Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage, Cheese, and Egg Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 TasseHerb seasoned croutons
2 Tassecheddar sharp, grated
1 1/2 x ca. 450 gMild bulk sausage
2 1/2 Tassemilk
3/4 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelsalt
Dash of pepper
1 DoseCream of mushroom soup
1/2 Tassemilk
eggs
die Zubereitung:

Place croutons on bottom of greased casserole, top with 1 1/2 cups of cheese. Brown and drain sausage, put on top of cheese. Beat eggs with milk and seasonings, pour over top. Refrigerate overnight. Next Day: Dilute soup with 1/2 cup milk. Pour over and spread remaining 1/2 cup of cheese on top. Bake at 300 F. for 1 1/2 hours.


Anmerkungen zum Rezept: