Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage, Green Peppers and Onions
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRope sausage *
green peppers sliced
1/4 Teelöffelsalt
2 mittelOnions sliced
1/4 Teelöffelpepper
4 Esslöffelbutter or margarine
die Zubereitung:

* Cut sausage into 5-inch sections.

1. In a large pot, boil sausage for approximately 30 minutes.

2. In a skillet, melt butter and on medium low heat, add green peppers and onions. Cover. Stir occasionally until peppers and onions are tender.

3. Remove vegetables from skillet and add sausage links . Fry on medium heat until brown. Add green peppers and onions. Turn off heat. 4. Serve on hot dog buns with mustard.

Serves 8


Anmerkungen zum Rezept: