Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Apple Stuffed Squash
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 grossAcorn squash halved and seeded
1 1/2 x ca. 450 gPork sausage meat
3/4 TasseQuaker Oats, uncooked (quick or old-fashioned)
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tasseapple chopped
1/4 Tasseonion chopped
1 Esslöffelparsley finely chopped
1/2 Tassemilk
die Zubereitung:

Place squash, cut side down, in shallow baking pan. Pour a little water in pan. Bake in preheated moderate oven (350 F.) about 30 minutes. While squash in baking, make sausage balls.

Combine sausage, oats, salt, apple, onion, parsley and milk thoroughly. Shape to form 18 sausage balls. Brown lightly in small amount of shortening in large skillet. Remove squash from oven; turn cut side up. Season with salt and pepper. Place 3 sausage balls in center of each squash. Continue to bake about 40 minutes longer or until squash is tender.

Reprinted with permission from The Quaker Oats Company Electronic format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: