Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Mushroom Surprise
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gZiti or mostaccioli (about 3 c. uncooked)
8 x ca. 30 gRegular or spicy bulk pork sausage
1 kleinOnion, chopped ( 1/2 c.)
1 Esslöffelparsley chopped
1 TasseSliced fresh mushrooms *
1/4 TasseChopped sun-dried tomatoes in oil, drained
1 Tasseyogurt plain, low fat
1/4 TasseGrated Parmesan cheese, optional
die Zubereitung:

* Can substitute a 4-ounce can of sliced mushrooms, drained.

Cook pasta according to package directions; drain. Rinse with hot water; drain and set aside.

Saute sausage and onion in a large skillet, breaking meat into small pieces with back of fork. Cook until sausage is almost done; drain fat. Add parsley and mushrooms. Cook 2 to 3 minutes.

Stir in drained cooked pasta, dried tomatoes and yogurt. Heat but do not boil. Sprinkle with Parmesan cheese, if using. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept: