Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage-Stuffed Baked Apples
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSausage
2 EsslöffelYellow Onions minced
3 Esslöffelbrown sugar packed
cloves garlic minced
bacon sliced
Green apples -- baking type
die Zubereitung:

* Use all ground bulk sausage or a combination of bulk and mild to hot Italian sausage. If using hot Italian sausage, you may wish to omit the garlic.

Brown sausage, add garlic and onion. Stir for 3-4 minutes until onion begins to turn light brown and is softened. Drain the mixture thoroughly. Wash and core but do not peel the apples. Stuff the cored apples with the sausage mixture. Sprinkle with brown sugar and top with the bacon slices which have been chopped into small pieces. Put into an oven-safe baking dish and bake at 350 degrees for about 40-45 minutes or until apples are soft.


Anmerkungen zum Rezept: