Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saute of Wild Mushrooms with Parsley
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gMixed fresh wild mushrooms, (such as procini, crimini, chanterells, morels, and oyster)
1/4 Tasse(1/2 stick) unsalted butter
Large garlic cloves, minced
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Thickly slice procini, if using. Cut any large mushrooms into quarters; smaller ones may be lft whole. Melt butter in heavy large skillet over medium-high heat. Add mushrooms, minced garlic and 1 tablespoon chopped parsley. Season to taste with salt and pepper. Saute until liquid given off by mushrooms evaporates, about 10 minutes. Divide sauteed mushrooms among plates. Sprinkle with remaining 1 tablespoon chopped parsley and serve.

Bon Appetit/May 94 Typed for you by Didi Pahl


Anmerkungen zum Rezept: