Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauted Asparagus
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gAsparagus; (only the tender portions)
2 Esslöffelonion sliced
3 Esslöffeloil
3 Esslöffelsoy sauce
1 1/4 Teelöffelsugar
2 Esslöffelsherry
1 PackungPowdered beef broth; (i.e. Mbt or Herb Ox)
1/2 TeelöffelCornstarch mixed; mixed with:
3 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Wash asparagus and cut diagonally about 2 inches long and 1/4 inch thick. Heat oil, brown onion a little; add asparagus cooking over a high heat until its color turns bright green. Mix soy sauce, sugar, powdered beef broth and sherry together; add to asparagus, and thicken with cornstarch mixture. This same recipe can be used substituting broccoli, mushrooms or string beans for the asparagus. Enjoy

) Posted in KitMail by "Myrl H. Burkett" <mburkett@srvr. Third-wave. Com>.


Anmerkungen zum Rezept: