Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Apples
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Apples, golden delicious
6 x ca. 30 gAppricots, dried
1/2 TasseButter or margerine
1/3 Tassebrown sugar packed
1/2 TeelöffelCinnamon ground
die Zubereitung:

Peel and core apples and cut into 12 to 16 slices each. Cut any large apricot halves in half. In a large skillet melt butter or margerine. Add apple slices. Cook over medium heat, stirring occasionally with a spatula until apples are tender (6 to 8 minutes.) Add apricots. Sprinkle with brown sugar and cinnamon. Cook and stir 3 to 5 minutes or until fruit is glazed. Makes 16 buffet servings.

House


Anmerkungen zum Rezept: