Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Brussel Sprouts with Thyme
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseBrussel sprouts, trimmed and sliced
1 Teelöffelolive oil
1/2 TeelöffelDried thyme -or
2 TeelöffelMinced fresh
1/4 Tassewater
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

1. Wash brussel sprouts thoroughly under cold water; remove discolored leaves. Cut off stem ends; cut sprouts in half.

2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium heat. Add sprouts and thyme; saute 10 minutes. Add water, salt, and pepper; cover and cook 3 minutes or until sprouts are tender, stirring occasionally. Remove from heat; stir in parsley.


Anmerkungen zum Rezept: