Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Chick-Peas with Cinnamon and Fresh Coriander
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(19-ounce) chick-peas; rinsed and drained (about 2 cups)
2 EsslöffelPlus 2 teaspoons olive oil; (preferable extra-virgin)
Cinnamon sticks; halved
2 TeelöffelFresh lemon juice; or to taste
1/4 Tassecoriander fresh
die Zubereitung:

Can be prepared in 45 minutes or less.

Dry chick-peas completely between layers of paper towels.

In a deep 12-inch heavy skillet (preferably non-stick) heat 3 tablespoons oil with cinnamon sticks over moderately high heat until cinnamon is fragrant and sauté chick-peas, shaking skillet, until browned and crisp, about 10 minutes. Transfer chick-peas to a bowl and toss with remaining 2 teaspoons oil, lemon juice, coriander, and salt and pepper to taste. Serve chick-peas warm or at room temperature.

Serves 2.


Anmerkungen zum Rezept: