Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Chicken Breasts with Summer Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts with bones; skinned (up to 6)
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelolive oil
1/2 Tassechicken broth
Zucchini sliced
Yellow summer squash; sliced
red pepper diced
1 EsslöffelChopped fresh basil; or 1/2 tsp. dried
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Season chicken breast halves with bones with salt, pepper and paprika. In lg. Frypan heat olive oil over Medium heat. Add chicken. Cook, turning once, until browned, 10 minutes. Pour broth over chicken. Simmer for 20 minutes. Add vegetable and basil to pan. Cover and cook for 3-5 minutes until vegetables are crisp-tender. Season with more salt and pepper to taste. Transfer to platter. Sprinkle with grated Parmesan cheese. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: