Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Chicken in Cream Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
From Chef Freddy's
2 grossChicken breasts [split, boned, and skinned]
2 EsslöffelParkay margarine
1 TasseCelery sliced
1 kleinOnion [thinly sliced]
1/2 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelBasil leaves [finly crushed]
1/4 TeelöffelChervil leaves [crushed]
1/8 TeelöffelThyme leaves [crushed]
1/4 TasseDry white wine or sherry
8 x ca. 30 gPhiladelphia Brand Cream Cheese [cubed]
1/3 Tassemilk
2 1/2 TasseNoodles [3 color corkscrew cooked and drained]
die Zubereitung:

Cut chicken into strips... Melt margarine in a large skillet, and add chicken, vegetables, and seasonings... Cook over med. Heat for 10 min. Until chicken is tender, stirring occasionally... then add 2 tb of wine and simmer for 5 min...

Combine cream cheese, milk, and remaining wine in a saucepan stirring over low heat until smooth, add to the chicken and vegetables, and serve over noodles...

presented for your satisfaction from The Kraft Philadelphia Brand Cream Cheese Cookbook, by Fred Goslin in Watertown Ny on Cyberealm Bbs (315)-785-8098


Anmerkungen zum Rezept: