Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Chicken with Sweet Sausage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gSweet Italian sausages
Chicken thighs; (1 1/2 to 2 lbs.)
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
Onion chopped
1 Teelöffelgarlic minced
1/2 Teelöffelrosemary crumbled
1/2 Tassechicken broth
1 Esslöffelred wine vinegar
die Zubereitung:

1. Prick sausage all over with fork. Cook in large skillet over medium heat until browned on all sides and cooked through, 10 to 15 minutes. Drain on paper towels; discard drippings from pan.

2. Sprinkle chicken with salt and pepper. Add chicken to skillet, skin side down; cook until browned on all sides, 8 minutes. Remove chicken from pan; discard drippings. Add onion to skillet and cook until tender, 5 minutes. Stir in garlic and rosemary; cook 10 seconds. Add broth and vinegar. Cut sausages in thirds and return to skillet with chicken. Simmer, covered, 25 to 30 minutes.

Per Serving Calories 270 Total Fat 18 g Saturated Fat 5.5 g Cholesterol 85 mg Sodium 592 mg Carbohydrates 3 g Protein 23 g Calcium 23 mg Fiber 1 g

To help reduce fat, cook the meats separately and drain off the drippings.

Easy Low-calorie

MasterCook formatted by Joyce M. Bennis (Joyce_B@msn. Com)


Anmerkungen zum Rezept: