Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Crookneck Squash
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gCrookneck squash
1/4 Tassebutter
1 Esslöffelolive oil
Onion; medium, chopped fine
1/2 TasseWater chestnuts; finely chop
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Wash and scrape squash. Slice thinly into a bowl and set aside.

In a large skillet, heat butter and olive oil. Add onion and saute until limp. Add the water chestnuts and continue cooking at low heat until chestnuts appear golden. Add sliced squash and seasonings and stir to mix thoroughly with the saute. Cover and cook on low heat 15 to 20 minutes, or until squash is tender.


Anmerkungen zum Rezept: