Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Greens and Roasted Garlic
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Garlic heads; left whole and unpeeled
1/4 Tasseolive oil divided
1 1/2 x ca. 450 gSpring greens; (red chard, green chard, mustard greens, spinach, dandelion greens, or sorrel) trimmed and washed and coarsely chopped
3 Esslöffellemon juice
S & P
die Zubereitung:

Preheat oven to 350. Place heads of unpeeled garlic on piece of aluminum foil; drizzle 1 Tbsp olive oil over garlic and wrap heads in foil. Bake the garlic 45 min. To 1 hour, or until soft. Remove garlic from oven; unwrap and let cool. Squeeze pulp from each garlic clove; set aside. Cook the pasta then toss with 1 Tbsp olive oil. In a skillet, heat remaining 2 Tbsp olive oil. Add the greens; cook 3-5 min., tossing frequently. To serve, transfer pasta and greens to serving bowl. Add lemon juice and reserved roasted garlic; season with W & P. Toss and serve.


Anmerkungen zum Rezept: