Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Kale with Bacon and Vinegar
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossBunch kale; (about 3/4 pound), washed
Bacon slices chopped
2 Teelöffelcider vinegar to taste
die Zubereitung:

Cut stems and center ribs away form kale leaves and coarsely tear leaves. In a large heavy saucepan of boiling salted water cook leaves 5 minutes and drain well in a colander. In pan cook bacon over moderate heat, stirring, until crisp. Pour off all but about 1 tablespoon fat from pan. Add kale to bacon and saute over moderately high heat, stirring, until heated through. Toss kale with vinegar and season with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept: