Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Liver
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCalf liver
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelsalad oil
1/2 Tasseflour
Onions, medium sliced
1/2 Tassewhite wine
die Zubereitung:

Slice liver 3/4-inch thick. Season with salt and pepper and coat with flour. In skillet heat butter and oil. Add onions and saute' about 3 minutes. Remove onions. Add liver and fry over high heat, about 3 minutes each side. Replace onions; add wine. Turn heat up very hot; cook 1 minute. Remove from heat and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: