Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Minted Lamb
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gLamb steak, cut from leg
1/4 Tassered wine
3 Esslöffelred wine vinegar
1 Teelöffelrosemary dried
1 mittelcloves garlic crushed
1 EsslöffelMint jelly
die Zubereitung:

Remove fat from lamb. If the piece is thick, cut it in half lengthwise so that each piece is about 3/4 inch thick. Mix red wine, vinegar, rosemary and garlic together in a small bowl. Poke several holes at varying intervals in the lamb. Place it and the sauce in a zipper-lock bag to marinate for 20 minutes. Turn after 10 minutes.

Heat a medium-size non-stick pan.

Remove lamb from marinade and pat dry with a paper towel. Reserve marinade. Brown the meat in the hot pan, and saute 3 minutes per side. Remove to a plate and cover with foil to deep warm.

Add reserve marinade to pan, making sure it comes to a boil. Scrape up brown bits in bottom of pan and add mint jelly. Heat to serve with sauce spooned over top.


Anmerkungen zum Rezept: