Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Potatoes in Goose Fat
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Idaho potatoes peeled; in 2" chunks
6 Esslöffelgoose fat
Cloves garlic; sliced paper thin
1 BundParsley finely chopped
2 Esslöffelsalt kosher
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 degrees F.

Boil potato pieces in salted water for 6 minutes and drain well. Heat a 12 to 14inch saute pan over medium heat and add duck fat. Add potatoes and shake pan. Cook for 10 to 12 minutes, shaking, not stirring, to move spuds around constantly. Place in oven for 10 minutes, remove, sprinkle with garlic, parsley and salt and serve.


Anmerkungen zum Rezept: