Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Sea Scallops in Cranberry Ginger Sauc
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/8 TasseCranberries, rinse
3/4 Esslöffellight brown sugar
1/4 Esslöffelorange juice
1/16 TeelöffelOrange zest
1/2 TeelöffelGingerroot, julienne
1/2 Esslöffelsugar
1/2 Esslöffelwater
1/16 Tassebutter
1/4 x ca. 450 gSea scallops, rinse
1/8 Tassevermouth
1/8 Tasseheavy cream
die Zubereitung:

In small saucepan combine cranberries w/brown sugar, orange juice & zest. Cook on moderately low heat for 20min, stir occasionally. In skillet combine gingerroot, sugar & water, cook on moderately low heat til reduced by 1/2, add butter. Increase heat to moderately high, add scallops, patted dry & cook, stirring for 45sec-1min, til opaque & just cooked through. Transfer & keep warm, covered. Add vermouth & degalaze over moderately high heat. Add cream & cranberry mixture, cook, stirring for 2-3min, til thickened slightly. Gourmet, April'89, pp164


Anmerkungen zum Rezept: