Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Soft-Shelled Crabs W Ginger Carrot Broth and Bokchoy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Carrots peeled, chopped
Knob ginger; peeled and chopped
1 1/2 ca. 1 Literchicken stock
2 TasseWondra flour; for dredging
1 EsslöffelOld Bay seasoning
1/4 Tassecornmeal
2 Tassemilk
Soft shell crabs; cleaned
lemon halved
10 BundBaby bok choy; washed
1 Esslöffelbutter
1/2 Teelöffelgarlic chopped
1 EsslöffelCanola oil; for sauteeing
die Zubereitung:

In a sauce pan add carrots, ginger and chicken stock and cook for 45 minutes or until carrots are very soft. Puree mixture in a blender and strain through a fine strainer and reserve. Mix together flour, cornmeal and old bay seasoning and set aside. Dredge soft shells in milk and then in the flour mixture. Heat a saute pan with oil until the pan is smoking and saute the crabs until golden brown on each side. Splash with a squeeze of lemon juice and drain on a paper towel. Saute baby bok choy in a hot pan with the garlic and butter until wilted. Serve the soft shells on a bed of the bok choy and spoon the puree sauce around.

Chef Du Jour Herb Wilson Show #DJ9421


Anmerkungen zum Rezept: