Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Spinach and Red Peppers
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelolive oil
2 mittelRed Bell peppers
garlic cloves sliced
1 Prisered pepper crushed flakes
8 TasseSteamed rinsed spinach
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

* Seed bell peppers and cut into strips. ** Do not dry spinach.

1. In large skillet, heat oil. Add bell pepers, garlic, and pepper flakes. Cook stirring frequently for 3-4 minutes.

2. Add spinach, with water still clinging to the leaves to the skillet. Sprinkle with salt. Increase heat to medium-high and cook, stirring occasionally, 3 minutes or until vegetables are tender.

Each half cup serving provides: 1/2 Fa and 2V.


Anmerkungen zum Rezept: