Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | olive oil |
1 Teelöffel | olive oil |
2 mittel | Red Bell peppers |
2 | garlic cloves sliced |
1 Prise | red pepper crushed flakes |
8 Tasse | Steamed rinsed spinach |
1/4 Teelöffel | salt |
* Seed bell peppers and cut into strips. ** Do not dry spinach.
1. In large skillet, heat oil. Add bell pepers, garlic, and pepper flakes. Cook stirring frequently for 3-4 minutes.
2. Add spinach, with water still clinging to the leaves to the skillet. Sprinkle with salt. Increase heat to medium-high and cook, stirring occasionally, 3 minutes or until vegetables are tender.
Each half cup serving provides: 1/2 Fa and 2V.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|