Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mitteleggplant
1/2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelvegetable oil
green peppers sliced
2 mittelcarrots
1 Priseblack pepper
1 Prisecinnamon
1/4 Tasseparsley fresh, finely chopped
1/4 TasseFresh dill, finely chopped
1 mittelTomato, cut into wedges
die Zubereitung:

Cut eggplant lengthwise into 1/4" slices. Sprinkle slices with salt & let sit for 1/2 hour. Rinse, squeeze & pat dry.

Heat oil over medium heat. Saute eggplant for a few minutes til soft. Remove to serving dish. Saute sliced green peppers till just tender. Place next to eggplant. Saute carrot till just tender & place next to green peppers. Season with pepper & cinnamon.

Sprinkle parsley over eggplant & the dill over the carrots. Garnish with tomato & serve.

Source Unknown


Anmerkungen zum Rezept: