Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sautted Zucchini - Country Living
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 klein(about 1 lb) zucchini
1 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelbutter or margarine
1 grossCloves garlic finely chopped
1 EsslöffelFresh thyme leaves; (use lemon, orange, or nutmeg thyme, if available)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
die Zubereitung:

1. Trim ends off the zucchini. Cut zucchini crosswise into 1/4-inch slices.

2. In large skillet, heat oil and butter over medium-high heat. Add zucchin1 and saute until lightly browned-about 3 minutes. Add garlic, thyme, salt, and pepper. Cook, stirring, until the zucchini is well mixed. Transfer to serving dish.

carbohydrate: 4 grams; fiber: 1 gram; sodium: 144 milligrams; cholesterol: 3 milligrams; calories: 56.

Country Living/April/93


Anmerkungen zum Rezept: