Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savanna Peach Cheesecake (Lo-Cal)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassegraham cracker crumbs
3 Esslöffelmargarine
2 EsslöffelSugar -or
Sugar substitute packets
Filling
Envelope unflavored gelatin
1/2 Tassewater cold
8 x ca. 30 gLight cream cheese
3 EsslöffelSugar -or
Sugar substitute packets
1/8 Teelöffelginger ground
1/2 Tasseskim milk
16 x ca. 30 gPeach lowfat yogurt
Topping
Fresh Peaches, pitted, peeled and sliced
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Crust: Stir together crumbs, margarine and 2 T sugar in a small bowl; press onto bottom of 9 inch springform pan. Chill. Filling; Soften gelatin in water in small saucepan. Stir over low heat until dissolved. Blend cream cheese product, 3 T sugar and ginger in large mixing bowl at medium speed until well blended (electric mixer) Gradually add gelatin and milk; mix well. Chill until mixture is thickened but not set. Fold in yogurt; pour over crust. Chill until firm - about 6 hours. Carefully remove rim of pan just before serving. Toss together peach slices and lemon juice, drain. Arrange peaches on top of cheesecake.

Serves 8 (ha ha)

takes 1/2 to make.


Anmerkungen zum Rezept: