Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Tasse | Cooked Am Beans (Adzuki Beans, Pinto Beans, Kidney Beans, Black Beans, Anasazi Beans) |
2 Tasse | Water or stock |
2 Esslöffel | lime juice |
4 Teelöffel | olive oil |
2 klein | Onions finely chopped |
2 Teelöffel | chilli powder |
2 Teelöffel | Sea salt; Or... |
2 Esslöffel | Tamari soy sauce |
Simmer all ingredients until thick. Garnish with plain yogurt.
To Cook Beans: Rinse beans. Cook 2 cups beans in 5 cups water. Bring water to a boil. Add beans. Turn temperature to low or simmer. Cover with heavy lid. Simmer 2 to 3 hours until tender. Do Not season until beans are done.
stalks of celery chopped, until barely tender. Add to soup and simmer.
Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.
Electronic format courtesy of: Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|