Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Beef Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseoil
parsnips diced
Stalks celery diced
Onion chopped
29 x ca. 30 gCan crushed tomatoes
3/4 Tassebeef broth
1/2 Teelöffelthyme crushed
1/4 Teelöffelsalt
2 x ca. 450 gChuck stew meat
Turnips, dices
Carrot diced
cloves garlic minced
3/4 Tassered wine
1/4 Teelöffelrosemary crushed
11 x ca. 30 gPkg frozen succotash
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In a large saucepan, heat oil over medium high heat. Coat the beef chunks with flour then add to the oil and cook, turning, until browned. Remove and set aside. Add next 6 ingredients to saucepan; saute 5 minutes. Return beef to saucepan. Add tomatoes, and next 5 ingredients. Bring to a boil. Reduce heat cover and simmer until meat is tender, about 45 minutes. Add succotash, salt and pepper. Cook until heated through.

Serve over rice or noodles.

This is from one of my Mil's clippings from Women's Day. Date unknown

Shared by Robert Rostrup


Anmerkungen zum Rezept: