Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Brussels Sprouts
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBrussels sprouts; ends trimmed and halved lengthwise
2 Teelöffelbutter unsalted
Scallions; white and pale green part only, cut into 1/4 inch slices
die Zubereitung:

Prep: 5 min, Cook: 10 min.

Place Brussels sprouts in a steamer basket over boiling water. Cover saucepan and steam 5-6 minutes or until tender. Drain Brussels sprouts and place under cold running water. Drain thoroughly. Melt butter in a heavy nonstick skillet over medium heat. Sauté scallions 5 minutes or until softened. Add Brussels sprouts and sauté another 5 minutes. Season with salt and pepper to taste.

I like to add a bit of red pepper for color....sometimes a sprinkle of sesame seeds or pine nuts.


Anmerkungen zum Rezept: