Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Cabbage with Red Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinHead cabbage, 1 1/2 pound, in 6 wedges
1 x ca. 450 gSmall red potatoes, quartered
Sauce
1/4 Tassebutter
2 Esslöffelgreen onions sliced
2 TeelöffelPrepared horseradish (up to 3)
1/8 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In Dutch oven, place steamer basket in 1/2" water (water should not touch the bottom of the basket).

Place cabbage and potatoes in basket Cover tightly and bring to a boil. Reduce heat and steam 20-25 minutes until tender.

Meanwhile in 1 cup glass measure, combine sauce ingredients. Microwave on High for 45 seconds to 1 minute or until butter is melted. Drizzle over vegetables. Serve with Dijon Glazed Corned Beef.

Per 1/6 of Savory Cabbage and Red Potatoes And Dijon Glazed Corned Beef:

417 caloires, 111 mg. Cholesterol, 20 gr. Fat, 262 mg. Sodium, 32 g. Protein, 27 g. Carbohydrate.

Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: