Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Cheese Spread
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassebreadcrumbs fresh
2 Esslöffelparsley fresh, finely chopped
1 TeelöffelGarlic finely chopped
2 Esslöffelcanola oil
Envelope Knox unflavored gelatine
1/4 Tassewater cold
16 x ca. 30 gCottage cheese; 1%
1/4 TasseEgg beaters 99% egg substitute
1/2 Tasseskim milk
1/2 Tasseparmesan grated
2 Teelöffelbasilicum dried
die Zubereitung:

Line bottom of 8" springform pan with wax paper. Spray with non-stick cooking spray. In bowl, combine bread crumbs, parsley, garlic and oil. Press onto bottom and sides of pan. Bake at 375F 10 minutes; cool. In small sauce pan sprinkle gelatine over water; let stand 1 minute. Stir over low heat until diissolved. In blender or food processor process cottage cheese, egg beaters, milk and parmesan cheese until smooth. While processing, gradually add gelatine mixture and process untilblended; stir in basil. Pour into crust; chill until firm. Remove from pan; serve bottom side up.


Anmerkungen zum Rezept: